Hogyan lehet megszabadulni az ágyi poloskától?

Rendeld meg most már 14.000 Ft-tól ágyi poloska elimináló csomagunkat!

Az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt a poloskainváziók száma, ami nem csoda, hiszen az ágyi poloska hazánk egyik legészrevétlenebbül és leggyorsabban terjedő élőlénye, amely „felkészült” a küzdelem ellem. Tévedés azt hinni, hogy csak az otthonok érintettek, a szállodák, vendégházak, mozik, de még a tömegközlekedés is olyan hely, ahol az ágyi poloska megjelenhet.

Ha Ön is azzal szembesült, hogy ezek a kis rovarok megjelentek környezetében fontos a gyors és hatékony védekezés, amihez célszerű figyelembe venni a szakszerű beavatkozást.

Image

Hatékony védekezés a nyugodt alvásért!

Sokan szembesülnek bosszantó ágyi poloska megjelenésével, és hatékony megoldást keresnek, hogy megszabaduljanak tőle. Ha Önnek is ilyen jellegű problémái vannak, nagyon fontos, hogy azonnal lépjen kapcsolatba egy erre szakosodott szakmai céggel. Ezzel biztosan lehetősége lesz megszabadulni az ágyi poloskától, és egy sokkal csendesebb és tisztább, veszélyekről mentes teret élvezhet.

Általános információk az ágyi poloskákról…

Az ágyi poloska 4-8 cm hosszú, lapos, kerekded testű, szárnyatlan rovar, színe a vörös-rozsdástól a sötétbarnáig terjed. A Cimex Lectularius néven is ismert kis rovarok vérrel táplálkoznak, és megbújnak a matracok, párnák, kanapék, takarók, de szőnyegek, ruhák, falrepedések és gyenge fényű helyeken is.

Bár nagyon kicsi kártevők, de híresek vérszomjasságukról!

Leggyakrabban az emberi vért részesítik előnyben, de fontos leszögezni, hogy az ágyi poloska nem járul hozzá a betegségek terjedéséhez. Továbbá a meleg otthonokat és helyiségeket kedvelik, ahol nedvesség és gazdag táplálékforrás van, ezért ne csodálkozunk azon, hogy kedvelik a hálószobákat. Általában csak éjszaka aktívak, de nappali poloskákkal is találkozhatunk, különösen, ha nagyon nagy számban vannak.
A szakemberek azt mondják, hogy az ágyi poloska szereti a piszkos ruhákat, amelyek a szennyeskosárban ülnek, vagy kimosás előtt kidobják valahova. Sokáig élnek, még nehéz körülmények között is, és a szaporodás riasztó módon történik, különös tekintettel arra, hogy nagyon gyorsan érik el az érettséget.
Tehát nem spontán módon jelennek meg, hanem ruhákon, bőröndökön és más szállítható tárgyakon keresztül egyik helyről a másikra szállítódva jutnak el. Emiatt hajlamosak elszaporodni olyan helyeken, ahol az emberek huzamosabb ideig tartózkodnak, mint például: szállodai termek és szobák, közlekedési eszközök (főleg vonatok és kompok), mozik és szálláshelyek.

Hogyan lehet felismerni és megszüntetni az ágyi poloskát?

Az ágyi poloska a kártevők azon kategóriáját képviselik, amelyek ellen nagyon nehéz küzdeni, mivel számos harci módszerrel szemben kiválóan ellenállnak. Ráadásul nem könnyű észlelni a jelenlétüket, így szabadon szaporodnak anélkül, hogy bárki vagy bármi megzavarná őket. A poloskák érdekessége, hogy egykor szinte teljesen eltűntek, de mára nagyon nagy számban visszatértek szinte az egész világon.

Számos módszer és megoldás létezik az ágyi poloska leküzdésére. Ami azt jelenti, hogy célszerű figyelembe venni egy kifejezetten erre a szolgáltatásra is szakosodott céget, hogy a következő időszakban ezek a rovarok már ne jelentsenek problémát Önnek és szeretteinek. A rovarok nagyon károsak lehetnek, különösen, ha gyermekek is vannak.

Honnan tudhatja, hogy ágyi poloska invázióval áll szemben?

Bár az emberre nem különösebben veszélyesek – az ágyi poloskacsípés hasonló a szúnyogcsípéshez –, időben történő beavatkozást igényelnek, hogy kiirtsák őket, és hatékonyan eltávolítsák a rovarok, tojások vagy ürülék minden nyomát.

Az ágyi poloska megjelenésének jelei a következőek lehetnek:

  • foltokat, viszketést, harapást észlel a bőrén;
  • észrevesz barna vagy piros foltokat a matracon, lepedőn, párnán;
  • az ágy illesztései között, a matracon, a varratok között megtalálja a tojásait;
  • néha az általuk keltett eltérő, rossz szagot is észre lehet venni;

Ha ezen jelek valamelyikével találkozik, vagy azt gyanítja, hogy ágyi poloska telepedett meg otthonában/terében, ne habozzon kapcsolatba lépni egy rovartalanító céggel!

Nagyon nagy ellenálló képességüknek köszönhetően több hónapig is kibírják táplálék nélkül, nagyon jól megbújnak a nehezen elérhető helyeken, ellenállnak a 0 és 50 fok közötti hőmérsékletnek.

Mindezek a tényezők megnehezítik a kártevő önálló leküzdését, ezért egy profi cég beavatkozása biztos módja a fertőzés megszabadulásának. Legtöbbször talán ez az egyetlen módja az ágyi poloska probléma végleges leküzdésének. Az Ön segítségére cégünk a legmagasabb színvonalon nyújt rovartalanítási szolgáltatásokat!

Valós problémát jelent, ha nem hozza meg időben a döntést a rovar elleni küzdelemnél. Már a rovar megjelenésének első jeleinél azonnal kapcsolatba kell lépni egy ezen a területen működő céggel. Így a legrövidebb időn belül sikerül megszabadulnunk ettől a problémától, és ezeknek a szolgáltatásoknak az árai a kapott előnyökhöz képest igen kedvezőek.

További részletekért az ágyi poloska irtásával kapcsolatosan vagy időpont egyeztetésért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Image

Maradandó megoldást alkalmazok.

Segítséget tudok nyújtani mindenkinek, aki megszabadulna a kártevőktől.

© 2024 Demkó Gábor EV. Design és programozás: Creative Ideas

Follow Us

Image